Za poslovne korisnike

ESET NOD32 Internet Security

ESET NOD32 Internet Security

Pruža sveobuhvatnu zaštitu za svakodnevne web korisnike. Osim dokazane ESET-ove antivirusne zaštite, štiti web kameru i omogućava sigurna bankovna i druga online plaćanja. Možete provjeriti i sigurnost kućnog Wi-Fi routera.

Kupi
ESET Cyber Security Pro za Mac OS X

ESET Cyber Security Pro za Mac OS X

ESET čuva Mac pružajući mu dodatne slojeve zaštite. Štiti od online prijetnji i kad ste spojeni na javne bežične mreže, a djecu drži podalje od neprikladnog sadržaja na Internetu.

Kupi
ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Internetske prijetnje se razvijaju vrlo brzo. Koristite antivirusno rješenje koje predviđa ponašanje online kriminalaca i prilagođava se njihovim stalno promjenjivim taktikama koje koriste da bi ukrali privatne informacije. ESET NOD32 Antivirus je najefikasnija zaštita za obranu od rastućeg broja prijetnji na Internetu i porukama e-pošte.

Kupi
ESET Cyber Security za Mac OS X

ESET Cyber Security za Mac OS X

ESET čuva Mac pružajući mu snažnu zaštitu od zlonamjernih programa. Dok ste online, zaštićeni ste od internetskih prijetnji i krađe identiteta.

Kupi
ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Vrhunska zaštita za svakodnevne web korisnike, izgrađena u ESET-ovoj tradiciji najbolje ravnoteže između detekcije, brzine i iskoristivosti. U potpunosti uživajte u digitalnom životu – zaštićeni ESET-ovom vrhunskom višeslojnom zaštitom. Generirajte i koristite lozinke pohranjujući ih na siguran način. Šifrirajte datoteke i USB medije i tako zaštitite podatke.

Kupi
ESET NOD32 Mobile Security

ESET NOD32 Mobile Security

Štiti Android uređaje i omogućuje da se sigurno spajate, koristite društvene mreže ili kupujete. Antivirus skenira preuzete aplikacije i ispituje njihove razine dozvola. Anti-Theft štiti osobne informacije i pomaže u pronalaženju izgubljenog ili ukradenog uređaja. Aplikacija za Android od 4.0. Napomena: Za operacijske sustave iOS (iPhone), Windows Phone i Windows 10 Mobile ne postoje antivirusni programi nijednog proizvođača.

Kupi
ESET NOD32 Parental Control

ESET NOD32 Parental Control

Čuva sigurnost djece na internetu, uključujući praćenje lokacije njihovih mobilnih uređaja

Kupi
Nort d.o.o. © 2024