Za kućne korisnike i male urede

Pomoć u odabiru proizvoda
Niste sigurni koji program je najbolji za Vas?

Obratite se našoj službi za korisnike na telefon +385 (1) 3691 986 od 9:00 do 17:00h radnim danom ili pošaljite e-mail.

POŠALJITE UPIT  
ESET NOD32 Internet Security

ESET NOD32 Internet Security

Pruža sveobuhvatnu zaštitu za svakodnevne web korisnike. Osim dokazane ESET-ove antivirusne zaštite, štiti web kameru i omogućava sigurna bankovna i druga online plaćanja. Možete provjeriti i sigurnost kućnog Wi-Fi routera.

Kupi
ESET Cyber Security Pro za Mac OS X

ESET Cyber Security Pro za Mac OS X

ESET čuva Mac računalo pružajući mu dodatne slojeve zaštite. Štiti od online prijetnji i kad ste spojeni na javne bežične mreže, a djecu drži podalje od neprikladnog sadržaja na Internetu.

Kupi
ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Internetske prijetnje se razvijaju vrlo brzo. Koristite antivirusno rješenje koje predviđa ponašanje online kriminalaca i prilagođava se njihovim stalno mijenjajućim taktikama koje koriste da bi ukrali privatne informacije. ESET NOD32 Antivirus je najefikasnija zaštita za obranu od stalno rastućeg broja prijetnji na Internetu i porukama e-pošte.

Kupi
ESET Cyber Security za Mac OS X

ESET Cyber Security za Mac OS X

ESET čuva Mac pružajući mu snažnu zaštitu od zlonamjernih programa. Dok ste online, zaštićeni ste od internetskih prijetnji i krađe identiteta.

Kupi
ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Vrhunska zaštita za svakodnevne web korisnike, izgrađena u ESET-ovoj tradiciji najbolje ravnoteže između detekcije, brzine i iskoristivosti. U potpunosti uživajte u digitalnom životu – zaštićeni ESET-ovom vrhunskom višeslojnom zaštitom. Generirajte i koristite lozinke pohranjujući ih na siguran način. Šifrirajte datoteke i USB medije i tako zaštitite podatke.

Kupi
ESET NOD32 Mobile Security

ESET NOD32 Mobile Security

Štiti Android uređaje i omogućuje da se sigurno spajate, koristite društvene mreže ili kupujete. Antivirus skenira preuzete aplikacije i ispituje njihove razine dozvola. Anti-Theft štiti osobne informacije i pomaže u pronalaženju izgubljenog ili ukradenog uređaja. Aplikacija za Android od 4.0. Napomena: Za operacijske sustave iOS (iPhone), Windows Phone i Windows 10 Mobile ne postoje antivirusni programi nijednog proizvođača.

Kupi
ESET NOD32 Parental Control

ESET NOD32 Parental Control

Pomaže u očuvanju sigurnosti djece na internetu, uključujući praćenje lokacije njihovih mobilnih uređaja

Kupi
Nort d.o.o. © 2023